Basacolors extra mélyalapozó

Leírás

Bel- és kültéri falak alapozására a falfestékek felhordása előtt. Kiválóan alkalmazható mélyalapozó bármilyen nedvszívó felületen, csempe- és padlóburkolatok, ragasztóanyagok, önterülő aljzatok alá, továbbá falemez, gipszkarton, beton és vakolt felületekre. Egyenletes szívó felületet képez, jó tapadást biztosít. Környezetkímélő! Hatszorosára hígítható!

Főbb tulajdonságok: Rendkívül kiadós, vízzel hígítható fehér színű mélyalapozó. Kiválóan alkalmazható bármilyen nedvszívó felületen. Egyenletes szívó felületet képez. Jó tapadást biztosít. Gyorsan szárad és kellemes citrom illatot ad. Környezetkímélő!

Felhasznlási terület: Bel- és kültéri falfelületek alapozására a falfestékek felhordása előtt. Kiválóan alkalmas csempe- és padlóburkolatok, ragasztóanyagok, önterülő aljzatok alá, továbbá falemez, gipszkarton, beton és vakolt felületekre.

Felhasználási útmutató

Felület előkészítése: tisztítsuk meg a felületet minden szennyeződéstől, a laza, pergő részeket távolítsuk el, szükség esetén a nagyobb hézagokat gletteljük ki.

Felhordási feltételek: használat előtt alaposan fel kell keverni! Ne használjuk +5°C alatt!

Felhordási mód, hígítás: ecsettel vagy hengerrel hordhatjuk fel a felületre. Javasolt hígítás hideg, tiszta vízzel 1:6 arányban. Amennyiben a felület mélyebb rétegeibe kívánjuk az anyagot bejuttatni, a hígítási arányt tovább növelhetjük.

Az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételei: A kötőanyag nem veszélyes készítmény! Az általános munkavédelmi előírásokat be kell tartani.

Szín: fehér/áttetsző
Kiadósság: 25-30 m2/l /réteg
Száradás: gyors száradás
Hígítás: 1:6 arányban vízzel