Body Fine F 250 (Üvegszálas)

Leírás

Kétkomponensű profi kitt
Kétkomponensű poliészter, üvegszállal erősített kitt, mely nagyobb horpadások, repedések és kisebb pontszerű lyukak átvonó kitöltésére, javítására alkalmas. Használható fém, fa és műanyag elemeknél is. Prémium termék, nagyon stabil és rendkívül jól felhordható.

Használata:
A dobozból kivett, megfelelő mennyiségű kittet a hozzátartozó (Body Hardener) térhálósítóval jól összekeverjük (100 g. kitt + 3 g. térhálósító) és az előre letisztított, megcsiszolt felületre spatulával felhordjuk.
Száradás (20°C kb. 30 perc) után csiszolható (P60-as papírral) és rugalmas, nagy szilárdságú felület keletkezik. A megfelelő felületi egyenletesség eléréséhez a kitt több rétegben is felhordható, de a rétegek között csiszolás szükséges. A megfelelő felületi egyenletesség elérése után a felület 1K és 2K alapozókkal, töltőkkel vagy festékkel leszórható vagy lekenhető. A megmunkálás (csiszolás) ideje alatt a csiszolási por elszívásáról, a munkahelység szellőztetéséről gondoskodni kell!
P2 szűrőbetéttel ellátott légzésvédő használata kötelező! Az Anyag maradékát, dobozát, csiszolóporát, az anyaggal megtelt csiszolópapírt csak a környezetvédelmi előírások betartásával lehet megsemmisíteni. Tárolható eredeti zárt dobozban, száraz, hűvös helyen. Gyermekektől tartsa távol!

Kiszerelés:
250 gramm kitt
8 gramm hálósító