Brigéciol 2000

Leírás

Brigéciol 2000 és Brigéciol D-3 márkanéven egy magyar cég, a Tatán működő Kemobil Zrt. gyárt immár jó ideje a hazai és a külföldi piacokra is kiváló minőségű motormosó és fémfelület zsírtalanító folyadékokat.

Korszerű vizes alapú és szénhidrogén alapú tisztítószerek
A Brigéciol 2000 és a Brigéciol D-3 az autókban is használhatók az alváz, a motor, vagy az egyes alkatrészek mosására, de persze nem csak ott. Ezek a hidegen használható tisztítószerek alkalmasak mezőgazdasági munka- és erőgépek tisztítására, sőt a gépiparban is mosásra, zsírtalanításra. Bárhol, bármilyen eszköz tisztítására bevethetők, ahol olajos, zsíros lerakódásokat, vagy kormot és más égéstermékek maradékait kell eltávolítani, együttesen vagy külön-külön. Az iparban akár a megmunkált alkatrészeken maradó forgács és törmelék eltávolítására is alkalmas.

A Brigéciol 2000 és a Brigéciol D-3 használata
A Brigéciol 2000-et többféle módon, szórópisztollyal, mártással, vagy akár ecseteléssel is felvihetjük a tisztítandó felületre. Az a fontos, hogy a szennyeződés teljesen átitatódjon, a felhasznált mennyiséget is ehhez kell igazítani. Mintegy 15 perc után egy erős vízsugárral már el is lehet távolítani a szennyeződést. Ha kevés a kosz, a Brigéciol 2000 szükség szerint hígítható is vízzel, mivel nem tartalmaz szénhidrogéneket. Arra figyeljünk, hogy a víztartalom miatt csak fagymentes helyen tároljuk, így minőségét korlátlan ideig megőrzi. A Brigéciol D3 emulziós zsírtalanító és motorlemosó folyadék, alifás szénhidrogéneket, anionos és nemionos felületaktív anyagokat is tartalmaz. Töményebb mint a Brigéciol 2000, ezért valamivel többe is kerül. Használatához nem szükséges magasnyomás és forró víz.