Poli-Farbe Inntaler diszperziós homlokzatfesték

Leírás

Különleges minőségű, kiváló időjárásállóságú, rendkívül kiadós, színtartó termék. Bevonata tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.
Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.
Választék: Fehér színű, a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján színre keverve is rendelhető. Egyedi színek beállítása külön egyeztetés szerint.
Kiszerelések: 2, 4, 8, 15 és 16 literes műanyag vödrökben rendelhető.
Felületi megjelenés : matt, fehér
Száradási idő : 20°C-on: 4 óra
Átfesthetőség : 20°C-on: 4 óra
Tárolás : 5-25°C homérsékleten
Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi : 24 hónapig
Felhordás : szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám : 2-3 réteg
Hígítás : max. 5% vízzel
Kiadósság : 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minőségétől függően
Összetétel: műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz.
A festendő felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfelelően kijavított, glettelt régi felületek megerősítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelő – kb. 4 óra – száradási időt. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minősége. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.