Poli-farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum

Leírás

A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum a 2018-as vakolatszezon fejlesztése. A száradásgyorsító koncentrátumot diszperziós és szilikon nemesvakolatokhoz, alacsony hőmérsékleten végzett munkálatok esetén ajánljuk. Hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést. Egy flakon (100 g) száradásgyorsító 25 kg diszperziós vagy szilikon vakolathoz elegendő.

Hígítás: tilos hígítani a terméket! Hígítás nélkül kell elkeverni a terméket a vakolatban.

ALKALMAZÁSI TERÜLET
A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum a Poli-Farbe diszperziós, és szilikon vakolataihoz, alacsony hőmérsékleten végzett munkálatok esetén használatos. Hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést. Egy adag száradásgyorsító 25 kg a Poli-Farbe által gyártott diszperziós, vagy szilikon vakolathoz elegendő.

FELHASZNÁLÁS
A koncentrátum használata +3-15 °C hőmérséklet tartományban, 90%-ot meghaladó relatív páratartalom felett javasolt a Poli-Farbe diszperziós és szilikon vakolataival közvetlenül a felhasználás előtt nagy gondossággal elkeverve. A vakolatot az elkeverést követően azonnal fel kell használni. A Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum alkalmazásával a vakolat (hőmérséklet és páratartalom függvényében) 6 óra elteltével jól ellenáll a közepes intenzitású csapadéknak. A száradás alatt a vakolatot védeni kell a fagytól, erős csapadéktól. A száradásgyorsító koncentrátummal elkevert vakolat felhasználhatósága a vakolat és a levegő hőmérsékletétől függ, magasabb hőmérsékleten ez az idő lerövidülhet.